Få din ungdommelige skikkelse tilbage med en Mommy Makeover

13 august 2020
Astrid Pedersen

Mange kvinder er kede af deres krop som gennem måske gentagne gravidteter og efterfølgende vægttab og amning har forandret sig permanent. Det kan for eksempel være at brysterne er blevet tunge og slappe, eller at maven hænger for meget i forhold til kvindens alder. Det kan også være at der er opstået fedtdepoter hvor der ikke har været fedtdepoter før – og at disse ikke forsvinder gennem motion eller kost ændring.

Hvis du føler at du har svært ved at genvinde fordums form ved træning eller diæt, kan en Mommy Makeover være løsningen for dig.

Hvad er en Mommy Makeover?

En Mommy Makeover består af en samling skønheds fremmende procedurer som kan hjælpe dig med at genvinde din krop som den så ud før graviditet og amning. En Mommy Makeover kan for eksempel bestå af en kombination af fedtsugning, opstramning af maveskind (også kaldet maveplastik), brystløft eller en brystforstørrende operation.

Mommy Makeover er særdeles populære blandt kvinder som har fået de børn de skulle have, og derfor er færdige med at amme. Den typiske kandidat til en Mommy Makeover er mellem 35 og 40 år gammel.

Hvordan foregår en Mommy Makeover?

Hvis du har besluttet di for at der skal ske forandringer, kan du med fordel opsøge en af de dygtige special læger hos AGATA Privathospital. AGATA Privathospital er specialister inden for alle former for skønheds operationer og kosmetiske procedurer, her under Mommy Makeover.

Du vil selvfølgelig først skulle gennemgå en indledende konsultation med en af de kompetente kirurger som kan hjælpe med at afdække dit behov for operation. Og efter en uge kan du så komme under kniven og få foretaget de nødvendige procedurer hvad end det drejer sig om brystforstørrende operation, brystløft operation, fedtsugning, maveplastik eller måske en kombination af to eller flere elementer.

Se de flotte og inspirerende Mommy Makeover før og efter billeder på agata-privathospital.dk