Få et godt tilbud på ejendomsservice i Gladsaxe

20 december 2020
Astrid Pedersen

Som ansvarlig for drift, vedligeholdelse og administration af en eller flere ejendomme tilhørende et boligselskab eller en boligforening vil du have brug for hjælp i det daglige. Til dette formål vælger mange foreninger at betjene sig af professionel ejendomsservice.

Under ejendomsservice hører tjenester så som trappevask, vinduespolering, renholdelse af gården og andre udendørs områder samt mindre opgaver i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af bygningen. Med et ejendomsservice selskab ved hånden kan du altid være tryg ved at ejendommen er i de tryggeste og mest sikre hænder – dag og nat.

Hvilket firma udfører ejendomsservice i Gladsaxe?

Er din ejendom beliggende i området omkring Søborg eller Gladsaxe kan du med fordel vælge Lyngby Rengøring og Ejendomsservice som din udbyder af ejendomsservice i høj kvalitet. Hos Lyngby Rengøring og Ejendomsservice får du en lydhør service i øjenhøjde, og selvfølgelig fuld medbestemmelse over din ejendomsservice aftale. Du kan således selv vælge hvilke former for ejendomsservice du ønsker udført, og hvilke enkelte elementer som skal indgå i det endelige tilbud.

Ønsker du for eksempel ikke hjælp til vedligeholdelse af grønne arealer, eller mener du ikke at der er behov for vinduespolering i den til foreningen hørende ejendom, kan du vælge sådanne tjenester fra. Hvis du senere hen finder ud af at du gerne vil lade dem indgå alligevel kan aftalen ændres tilsvarende – Lyngby Rengøring og Ejendomsservice er særdeles fleksible på dette punkt.

Samtidig vil du altid kunne kontakte Lyngby Rengøring og Ejendomsservice med henblik på løsning af opgaver på ad hoc basis, for eksempel snerydning eller saltning og grusning af fælles arealer og eventuelle fortove foran ejendommen. Opgaver som skal udføres rettidigt hvis du og din forening vil undgå store bøder eller erstatnings krav.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine behov for ejendomsservice kan du kontakte Lyngby Rengøring og Ejendomsservice via hjemmesiden lyngbyrengøring.dk