Få styr på bolighandlen

30 januar 2019
Christina Løvfall Hansen
Få styr på bolighandlen

Har du fundet drømmeboligen?

Så gør du klogt i at få en dygtig boligadvokat til at se handlen grundigt efter. Boligadvokaten kan hjælpe med at spotte problemer, fejl eller små detaljer, som ikke er, som du bør forvente.

Ofte kan det føre til små justeringer, der stiller dig bedre i forskellige situationer. På den måde kan du flytte ind i din kommende bolig velvidende, at du er optimalt stillet og at alt information om din nye bopæl har været tilgængelig for dig og er blevet vurderet med et reelt kritisk blik.

Det er en særdeles god idé, at du får skrevet det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen. På den måde kan din boligadvokat nemlig hjælpe dig ud af handlen, hvis det viser sig, at der er så store problemer, at du ikke længere anser det som en god handel.

Advokatselskaberne har mange års erfaring med bolighandler. Deres dygtige medarbejdere er også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat.

 

Køberrådgivning

Når du skal købe en bolig, er der mange dokumenter og oplysninger at holde styr på. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du skal træffe den endelige beslutning omkring dit boligkøb. Derfor har du brug for juridisk rådgivning, så du har et godt grundlag af træffe beslutninger ud fra. Boligadvokater har megen erfaring og ekspertise inden for boligkøb. Derfor kan de bistå dig med dit boligkøb, og sikre at alt er, som det skal være.

Med køberrådgivning sørger de for at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter. Herunder indgår en gennemgang af berigtigelsen bestående af tinglysning af skøde og refusionsopgørelsen, som varetages af sælgers repræsentant.

Din boligadvokat sørger for at sætte dig grundigt ind i betydningen af købsaftalens indhold og vilkår, samtidig med at vi tager os af korrespondancen med mægler og bank. Endeligt sørger de for at gennemgå skødet.