Gå trygt til psykolog på Frederiksberg

11 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du føler at du går rundt i et sort hul kan det skyldes at du døjer med en depression. Depressioner kan have forskellige udspring, for eksempel årstiden, sorg, psykisk sygdom eller lavt selvværd.

Lad en psykolog hjælpe dig med at genopbygge dit selvværd

Mange mennesker kæmper med et lavt selvværd. Dette kan have store konsekvenser for de valg vi træffer i tilværelsen, og for vor generelle livskvalitet.

Selvværdet er det fundament hvorfra al kreativitet og livsglæde udspringer. Og det er meget vigtigt at dette fundament er i orden hvis livet skal lykkes.

Hvis du kæmper med et lavt selvværd oplever du med stor sandsynlighed lange perioder med nedtrykthed, måske endda decideret depression. Det kan være svært at se lyset for enden af tunnellen, eller for den sags skyld begribe meningen med egen eksistens.

Lavt selvværd kan forårsage decideret mentale og psykiske lidelser. Det er derfor rigtig vigtigt at du får den rette hjælp til at bygge dit selvværd op hvis du går og føler dig ulykkelig.

En dygtig psykolog kan gennem terapeutisk samtale give dig mulighed for at sætte ord på alt det der gør ondt og tynger dig. Gennem samtaler med en psykolog kan du få et nyt perspektiv på din tilværelse, og lære dine egne personlige grænser at kende.

Du vil kunne lære at sige til og fra, og dermed bliv verdensmester i at navigere dit eget liv. Så vil du hurtigt kunne genvinde livsglæden og et lyst syn på tilværelsen.

Hvor finder jeg en autoriseret psykolog på Frederiksberg?

Hvis du bor på Frederiksberg og leder efter en dygtig psykolog i dit lokal område kan du med fordel kontakte Niels Hellevad Jensen. Niels Hellevad Jensen er autoriseret psykolog og har igennem flere år hjulpet mennesker med at genvinde et tabt selvværd. Klik ind på psykologhuseticity.dk og læs mere.