Her finder du det bedste program til ordrestyring for håndværkere

14 april 2020
Silje Hansen
Her finder du det bedste program til ordrestyring for håndværkere

Der findes flere forskellige typer af håndværkere i dag. Det er alt lige fra en tømrer, snedker, elektriker, VVS-montør, murermester, anlægsgartner og mange flere. Alle har det til fælles at deres arbejdstimer primært foregår ude ved kunden eller det byggeprojekt der skal arbejdes på. Det er antal timer der afgør, hvad man sidst på måneden kan fakturere. Det kan derfor hurtigt blive nogle lange arbejdsdage, da det først er når man er færdig med sit arbejde ude i marken, at alt det administrative arbejde kan udføres. Det er alt lige fra at lave dokumenter og papirarbejde på det arbejde, der er udført. Tilføje noter og ændringer til det projekter der arbejdes på, hvis det er noget kunden har ønsket m.m. 

Der vil derfor ikke være meget tid til overs, som man kan bruge med familien, venner eller hvis du har en fritidsinteresse du gerne vil dyrke. Ved at vælge et system, der gør at du kan samle det hele et sted, og du let kan opdatere dit ordresystem, imens du er på farten, kan du spare tid. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik over de opgaver du har for dagen, de kommende dage og hvad du har udført tidligere på ugen. 

Derfor skal du investere i ordrestyring

Der er flere fordele i at vælge et system til ordrestyring for håndværkere. Først og fremmest er det med til at frigive dig tid til at lave andre ting. Det kan være andre arbejdsopgaver der har større værdi for virksomheden eller generelt mere tid, som du kan bruge med familien. Da tingene kommer i et smart system, der er samlet et sted, har du et let overblik og en database at navigere rundt i. Det gør det lettere, når du skal finde en sag frem, da alle dokumenter, noter og bilag er finde på den aktuelle sag.