Hvad er en minicontainer? Lej din minicontainer i Viborg

26 oktober 2022
Thomas Bentsen

editorial

Hvad er en minicontainer? En minicontainer er en lille container, som kan rumme mellem 400 og 1000 liter. Denne type beholder bruges især til opbevaring af småting og genstande.

Hvad er forskellen på en minicontainer og en almindelig container? En minicontainer for det første, som navnet også angiver, mindre end en almindelig container. En minicontainer kan rumme mellem 400 og 1000 liter. Derudover har en minicontainer ofte hjul, hvilket gør den nemmere at flytte rundt på.

 

Hvad benyttes minicontaineren til?

Minicontaineren kan benyttes til flere typer affald , som ikke passer til din almindelige affaldscontainer. Har du for eksempel store mængder haveaffald, papir eller andet genbrug, så kan dette placeres i en minicontainer. Du kan også bruge den til brændbart, hvis du ofte kører på lossepladsen med den slags affald.

En minicontainer er sædvanligvis forsynet med en lås, så du kan låse den, når du ikke er hjemme. Dette giver dig en større sikkerhed for, at dine ting bliver ved med at ligge i containeren, hvor du har efterladt dem. Samtidig undgår du, at ubudne gæster bruger din container, så du står med blandede affaldstyper på lossepladsen.

minicontainer

 

Hvor kan du skaffe en minicontainer?

Du kan leje en minicontainer hos din kommune eller hos et privat firma. Lejeperioden er normalt mellem 2 uger og 2 måneder. Hvis du har brug for containeren i en længere periode, kan dette normalt også arrangeres.

Når du har lejet minicontaineren, bliver den leveret til dit hjem af udbyderen. Når du ikke længere har brug for den, henter de den igen. Du behøver ikke selv at bekymre dig om at skulle returnere containeren.

Hvis du ønsker at købe en minicontainer i stedet for at leje en, er dette også muligt. Det giver ofte god mening at købe en minicontainer, hvis du ved, at du skal bruge den i lang tid.

Overvej derfor, hvilken anvendelse containeren skal have for dig, inden du beslutter dig for enten at leje eller købe.