Hvor ofte skal du til din tandlæge i Næstved?

30 januar 2021
Sara Mortensen

Er du i tvivl om, hvor ofte du behøver tage til din tandlæge i Næstved? Nogle er der aldrig, andre er der måske mere, end hvad godt er. Læs med her og bliv klogere på, hvor ofte det er nødvendigt, at du tager til tandlæge. 

For år tilbage var det hver 6.-7. måned man drog mod tandlægen. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være i dag. Det er individuelt hvor ofte vi skal til tandlægen, og derfor er det svært at kører alle over en kam. 

Det afhænger af hvor let du har til at udvikle mund- og tandsygdomme. Det er helt forskelligt hvor let man har til dette. Derfor er det også forskelligt hvor ofte man skal til tandlæge. Står du og mangler en god tandlæge i Næstved, så tag først et kig her: https://dltand.dk/ og aftal dine fremtidige tider med din nye tandlæge. 

Det skal du aftale med din tandlæge i Næstved

Næste gang du tager til din tandlæge i Næstved, så skal I aftale hvor ofte du skal komme og det skal I gøre i fællesskab, så vidt muligt. En god regel er, at der aldrig må gå mere end 2 år før du kommer til tandlæge igen. Det er for længe og det kan ende med at blive dyrt. 

Din tandlæge vil tage stilling til din nuværende sygdomsaktivitet, din sygdomserfaring og din risikoprofil. Hvis du eksempelvis allerede har en tand- eller mundsygdom, så skal du oftere til tandlæge og det vil din tandlæge i Næstved helt sikkert påpege. 

Slip billigere hvis du overholder dine tandlægetider

Du kan undgå at skulle betale en masse penge hver gang du møder ind hos din tandlæge, hvis du overholder dine tandlægetider. Mange har en tendens til at springe tiderne over, fordi de ikke orker eller fordi de måske er bange for at tage til tandlægen.

Det ender kun i en dyr regning og måske også en stor smerte. Hvis du får et simpelt hul i tænderne, så kan det ende ud i en rodbehandling – og det koster mere end bare et hul. Det gør også meget mere ondt end bare et hul. Derfor skal du for din egen skyld og din pengepungs skyld sørge for at passe dine tandlægetider – hellere for ofte end for sjældent.