Køb facadedøre til den rette pris

28 juni 2022
Niels Geckler

editorial

Hovedøren i huset spiller en vigtig rolle for det samlede indtryk, så tænk dig om, når du vælger døre til huset. Find de gode facadedøre tilbud og få den dør, du ønsker dig til den helt rigtige pris.

Døre til husets ydervægge findes i mange afskygning. Både designmæssigt, farve og materiale er der forskelle på og du har et bredt udvalg at vælge imellem. Nogle foretrækker de simple og stilfulde, andre vil have flere designmæssige detaljer. Nogle fortrækker måske en hvis eller anden rolig farve, men andre igen gerne vil peppe facaden op med en mere sprælsk farve på hoveddøren. Nogle sværger til at have et lille eller større vindue i sin hoveddør, mens andre foretrække at have en helt lukket overflade uden glasparti. Smag og behag er forskellig, og der er noget for alle på markedet for facadedøre i Danmark.

facadedøre

Hvilket materiale skal du vælge – alu eller træ?

Der er ikke alene mange forskellige designs og farver at vælge imellem. Du kan også få døren i forskellige materiale. De forskellige materialer har hver deres fordele og ulemper. Vælger du en løsning med tr/alu får du en række fordele, for eksempel at døren ikke skal males på ydersiden, den har en meget meget lang levetid og du kan vælge forskellig farve ude og inde. Du kan få lavet hoveddøre efter mål til lige netop dit hjem, som måske ikke holder statndardmål.

Måske er du den miljøbevidste type ? Så skal du gå efter det certificerede træ, der er et resultat af bæredygtigt skovbrug. Du kan få FSC-certificeret træ i din dør hos forskellige producenter, og det sikrer dig, at træet stammer fra skovbrug, der foretages på et forsvarligt og bæredygtigt værdigrundlag. På den måde kan du glæde dig og have god samvittighed hver gang du går ind og ud af din hoveddør.