Kom pletter, ridser og skrammer i dit trægulv til livs med en billig gulvafslibning i Brøndby

Kom pletter, ridser og skrammer i dit trægulv til livs med en billig gulvafslibning i Brøndby

Et smukt og velholdt originalt trægulv er efterhånden en sjældenhed i de danske boliger. Mange mennesker har valgt at skifte deres slidte trægulve ud med mere moderne alternativer så som gulve af beton, epoxy, mikro cement eller syntetisk klik parket (som måske ligner træ, men slet ikke har samme unikke charme).

Af samme grund er et sådant gulv et stort aktiv for en hvilken som helst bolig, uanset om der er tale om et hus eller en lejlighed. Nye trægulve er nemlig særdeles dyre i anskaffelse. Og da træ stadig er og bliver den ultimative form for gulvbelægning, er dit originale trægulv i særdeles høj kurs, hvis du står for at skulle sælge din bolig. Især hvis gulvet fremstår velholdt og smukt.

Pas godt på dit originale trægulv – det betaler sig

Et velplejet trægulv, som bærer præg af en høj grad af omsorg og vedligeholdelse, vil få en potentiel køber til at opjustere forventningerne til husets værdi. Desværre forholder det sig også sådan, at et slidt og grimt trægulv har stik modsatte effekt. Derfor bør du passe godt på dit trægulv, og til hver en tid sørger for, at det fremstår fra sin absolut bedste og mest charmerende side.

Dette gør du ved at passe din ugentlige rutine med vask af trægulv i plejende sæber – i hvert fald hvis dit gulv er behandlet med lud, sæbe eller olie. Er dit gulv gået hen og er blevet så slidt, at der fremkommer tydelige mærker efter spildte væsker, ridser fra borde og stole samt deciderede slidspor i overfladen, bør du alliere dig med en dygtig gulvsliber, som kan forestå en grundig og billig gulvafslibning.

Find din gulvsliber online

Du kan finde en dygtig, faglært håndværker med speciale i behandling af trægulve hos Gulvkanonen.dk – klik ind og få et tilbud på billig gulvafslibning i Brøndby