Lån penge online – når det skal hænge sammen

09 januar 2021
Astrid Pedersen

Vi kender alle sammen til, at økonomien kan være stram sidst på måneden, og at det nogen gange kan være et spørgsmål om at bide tænderne sammen og stå det igennem, indtil der atter kommer penge ind på kontoen.

Der hvor det virkelig brænder på er når alle regninger er betalt omkring den første i måneden, budgettet er lagt – og der så opstår en eller flere uventede situationer. De fleste af os vil have penge på opsparingen til at få fikset bilen hvis den pludselig står af, anskaffe et nyt køleskab hvis det vælger at drage sit sidste suk, eller få fikset den tand som knækker midt i aftensmaden.

Men hvis alle tre ulykker indtræffer samtidig – hvilket slet ikke er utænkeligt, vi skriver trods alt 2021 – kan man godt risikere at være på den økonomisk. Hvis ungerne skal have mad resten af måneden kan det godt være nødvendigt at strække økonomien lidt med et lån. Og står du og skal betale tandlægen, mekanikeren og hvidevare forhandleren lige her og nu kan du med fordel overveje et online lån.

Er det ikke temmelig dyrt og farligt at tage et online lån?

Måske har du et billede af et online lån som værende et lån med meget høje omkostninger som kan lægge hele din økonomi i ruiner resten af dit liv. Men sådan behøver det absolut ikke at forholde sig. Et online lån kan sagtens optages på forsvarlig vis.

Du skal blot sørge for at du vælger en bank eller et penge institut som er godkendt som udbyder af online lån via Finanstilsynet. Så er du nemlig sikker på at kende alle forhold omkring lånet helt fra begyndelsen, inklusive de samlede udgifter forbundet hermed. Og så kan du trygt optage et online lån uden at skulle frygte for familiens økonomi. Læs mere her.