Lav beskyttelse og pynt på skulderelementet på en skuldertaske

25 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Skuldertasker er smarte at bruge, fordi man lige kan svinge dem over skulderen og hurtigt have dem med sig, fremfor hvis man skal til at tage en rygsæk på og indstille den, før man kan tage den på.

En skuldertaske kan man indstille, mens man går med den, og så kan man bedre holde øje med den, mens man render rundt med den, så man lettere kan opdage, om den er ved at gå lås, gå i stykker, eller de er tyveknægte, der prøver at komme ned i den.

Man skal dog også huske at have skuldertasken rigtigt på og fordele vægten mellem de to skuldre ved at skifte rundt på siderne, selvom det kan føles unaturligt, ellers belaster du skulderen.

Men der er også en anden måde, man kan gøre det mere behageligt at have en skuldertaske på – og det kan man gøre flot samtidigt!

Du skåner skulderen på den her måde

Gode skuldertasker er jo klart lavet med tanke på, at de skal belaste dine skuldre mindst muligt, men selvom man måske ikke fylder tasken med alt for mange ting, så den ikke tynger en ned, så kan den stadig presse på ens skulder.

Derfor er de ofte lavet på en måde, så de er bløde og/eller mere skånsomme ved skulderpartiet.

Men det passer måske ikke helt til ens behov, så man må lave eller købe ens egne elementer, man kan sætte på skuldertasken her.

Den slags kan man både lave og få på kreative måder, så de ser flotte og personlige ud, så de både bliver praktiske og æstetiske.

Har man alligevel en skuldertaske, der ikke er lige rar ved skulderen, som ikke har godt udstyr fra fabrikken eller noget, som man kan sætte på, så kan man jo lave sit eget alligevel end at smide den ud, for på den måde sparer man penge, og man kan skåne miljøet samtidig.