Med vælg-selv julebuffet kan du fuldstændig selv sammensætte din julefrokost

15 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Vil du gerne bestille mad ud af huset til jeres julefrokost, men vil du samtidig have stor medbestemmelse i forhold til, hvilken form for mad der bliver serveret, er det oplagt for dig, at du vælger en buffet, hvor du selv kan vælge retterne. Dermed vil du have en masse forskellige former for juleretter at vælge imellem, og du kan dermed få dem, som du allerbedst kan lide. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at vælge retterne helt selv, er hos catering firmaet Kokken og Jomfruen. De har i mange år serveret mad til danskernes fester. Dermed selvfølgelig også til deres julefrokoster. Du kan derfor være sikker på, at du får mad af meget høj kvalitet hos dem. Det vil være perfekt for dig i forhold til, at du kan slippe for besværet med at lave maden, samtidig med at du kan servere virkelig lækker mad for dine gæster. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

image

Vælg både retter og hvor stor buffeten skal være 

Når du bestiller vælg-selv julebuffet hos Kokken og Jomfruen, har du både mulighed for at vælge, hvilke retter I skal have, og hvor mange retter buffeten i alt skal bestå af. Du kan vælge mellem seks, otte eller ti retter. Dermed bliver der altså masser af forskellige retter at vælge imellem – præcis som vi godt kan lide det til en stor og lækker julefrokost. 

Der er selvfølgelig de traditionelle retter som varm leverpostej, frikadeller, flæskesteg og fiskefileter. Det er næsten umuligt at have en julefrokost uden dem. Dertil kan du vælge en række retter som roastbeef, sylte, æbleflæsk og tarteletter, som det nok ikke er alle, der har på deres julebord. Det er dog retter, der passer virkelig godt dertil. Derfor er det oplagt for dig at overveje dem. Og med en vælg-selv julebuffet er valget jo frit.