Misbrugscenter kan hjælpe dig af med misbrug uanset din alder

Misbrugscenter kan hjælpe dig af med misbrug uanset din alder

Misbrugscenter kan hjælpe dig af med misbrug uanset din alder

Hvis du er kommet op i årene, kan det være, at du tænker, at det ikke længere giver mening for dig at prøve at komme ud af dit misbrug. Du har været misbruger i så mange år, og det vil være alt for svært for dig at skulle til at ændre på dine vaner, så du igen kan leve et normalt liv. Du tænker, at det bare er noget, som du må acceptere, og at det kommer til at være sådan, indtil du dør. 

Sådan behøver det dog langt fra at være. Lige meget hvor gammel du er, kan du nemlig stadig godt komme af med dit misbrug og nyde at have fuld kontrol over dit liv. Det vil være med til at give dig en helt anden form for livskvalitet, at du ikke længere er styret af det, som du er misbruger af. Selvom du tror, at det er for sent, vil det derfor langt fra være tilfældet.

Et af de steder, hvor de kan hjælpe dig, hvis du er afhængig af alkohol eller piller, er på det behandlingscenter, der hedder Stien. Der har de gennem mange år hjulpet en lang række forskellige former for mennesker. De er derfor vant til, at der kan være mange forskellige grunde til, at du er misbruger, og at det kan være meget forskelligt, hvor lang tid du har været det. 

På deres hjemmeside kan du læse historier om, hvordan andre er kommet ud i et misbrug, og hvordan de har fået hjælp på centeret. Flere af historierne er fra personer, der er over 60 år. Deres historier viser, at selvom du er oppe i årene, og måske har været alkoholiker i årevis, kan du stadig komme ud af dit misbrug med den rette hjælp – det er netop det, som de kan tilbyde på Stien.