Soveposer kan også bruges til opbevaring og indpakning

12 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det giver sig selv, at en sovepose er skabt til at sove i, for det ligger ligesom i navnet, at her har man at gøre med en pose, som man kan sove i.

Det er dog ikke noget, som de fleste bruger til at sove i derhjemme, da det mere er noget, som man bruger på overlevelsesture, på vandrehjem, på festivaler og mere til, hvor man ikke har de fornødenheder, som man ellers er vant til.

Hvis man så endda vælger at købe ens sovepose fra Xtragrej, så er man godt sikret på, at den kan bruges under mange forhold og holde længe.

Men som en god overlevelsesekspert så kan man finde ud af at udnytte de remedier, som man har til ens rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Så der er ingen grund til blot at sove i den her sovepose, hvis man kan udnytte den til noget andet, så der er mindre at slæbe på.

soveposer

Brug soveposen til så meget andet

Et godt tip er nemlig, at man ikke skal slæbe på mere, end hvad der er nødvendigt, og så skal man bære fornuftigt, og man skal være god til at pakke ting sammen.

Derfor kan man blandt andet udnytte soveposens hulrum, hvis man lyner den op, så kan man proppe ting ned i den.

Man skal selvfølgelig ikke smide ting i den, der kan ødelægge den ved at stikke hul eller hælde væske ud.

Men så kan man også bruge den til at pakke den om nogle ting, som der er meget skrøbelige, eller hvis man skal pakke noget ind, som der er vådt.

Det er måske ikke den foretrukne løsning, og eventuelt overlever soveposen det ikke, men det kan blive en nødvendig nødløsning i nogle tilfælde.

Hvad kan du ellers forestille dig at bruge sin sovepose til?